Klatrehulen     Designet     Konstruktionen     Priser     Samlevejledning     Vedligeholdelse     Kontakt og vilkår      Mand&bilPriser på legehuset Klatrehulen


Hvis man ønsker at se en vaske ægte Klatrehule kan man besøge Børnehuset på Unsgaardsgade 1 A, 5000 Odense C. Legepladsen er offentligt tilgængelig alle hverdage efter 17.30 og hele weekenden.

Børnehuset Unsgaard har givet følgende feedback på klatrehulen:

Børn:
Vi kan bruge den til; pigeleg; en hule hvor vi gemmer os; butik hvor vi kan købe alt vi vil; vi kan lege farlig med borg og tårn mens pigerne leger nedenunder; vi kan også lege en stor leg og vi kan klatre højt op.

Leder af børnehuset: Mette Hauch Jepsen:
"Klatrehulen har mange funktioner. Det ligger op til børnenes nysgerrighed og fantasi og i det gode læringsmiljø er det 2 meget vigtige elementer at have i spil."

Se priser herunder. Kontakte gerne kontoret for afklaring af behov eller spørgsmål.

Til offentlig legeplads


Denne udgave er designet til at overholde de gældende regler i Dansk legepladsstandard DS/EN 1176-1. se i øvrigt beskrivelse under ”konstruktionen”.

Komplet Klatrehule leveret, monteret og klar til brug:

23.900 kr. ex moms.


Prisen gælder hovedlandet og brofaste øer. Dog pålægges evt. broafgifter.


Til privat have


Klatrehule: usamlet (se samlevejledning), uden klatrenet og klategreb, afhentet i Odense.

13.900 kr. inkl. moms.Siderne leveres i vandfast vognplade i stedet for OSB-plade som vist på billederne. Disse plader kræver ingen behandling (men kan selvfølgelig males hvis man ønsker at give dem en anden farve).

Trekantet klatrenet: 1000 kr. inkl moms.

5 klatregreb: 250 kr inkl. moms.
Levering (brofaste øer ex broafgift): 500 kr. inkl. moms.